onsdag 28. mai 2008

Resten av spisestuen..


Begynner med lampene på sjenken . De er fra Kartell og var egentlig tiltenkt på soverommet. Det var de altfor store, og derfor havnet de her. Synes de er ganske fine, men angrer som en gal på at jeg ikke kjøpte de i sølv istedet.




Det som står oppå sjenken.




Peisen i spisestuen. Kjempekoselig å fyre opp da man har selskap.

Spisestuen vår.

Fortsetter med å vise ferm noen bilder av spisestuen vår. Dette rommet var det aller første vi hadde klart etter vi flyttet inn og har alltid vært et av mine favoritt rom i huset.

En liten tid tilbake stod karnappen klar. Den er innredet typisk meg med lys, puff og masse puter. Liftgardinene er jeg også veldig fornøyd med, de har den flinke mammaen min sydd.



Var lenge på jakt etter et oliventre med litt str. på.



Kandelaberen var noe av det første jeg kjøpte til huset, flere mnd før vi faktisk flyttet inn. :)
I den har jeg kjøpt lakklys med perlemor, ble ekstra fint syns jeg. Er bare om å gjøre å få mannen til ikke å tenne på de...







Slik ser resten av spisestuen ut. Var så lenge på jakt etter en spisestue jeg likte. Vurderte lenge å kjøpe noe brukt å pusse det opp, men fant etterhvert ut at jeg ikke orket. Landet til slutt på denne. Er godt fornøyd, men syns det er ganske slitsomt med så lyst og små barn, eller gjester på besøk for den saks skyld...



Dette er den tilhørende sjenken, og stolene med armlener.

mandag 26. mai 2008

Litt mer fra uteområdet.

Fortsetter med litt flere bilder fra terrassen og hagen. Bildene er ikke topp kvalitet da jeg tok de i gårkveld, da sola var godt på vei ned.




Lavendel, lavendel, lavendel... Me like! Urner fra Krukkegården.


Den lille lykten er fra Lene Bjerre, er den ikke søt?



Var så i tvil hva jeg skulle ved denne lange veggen. Syns liksom det måtte være noe der. Endte til slutt opp med to sinkbord fra Granit med urner med lavendeler og noen forskjellige lykter.
Stålyktern ved siden av er fra landstil.com og den har jeg ennå ikke bestemt meg for om jeg liker eller ikke.


Her spiser vi når vi spiser ute. Enklere enn å sitte bøyd over det lave bordet i sofagruppen.


Under det ene epletreet i hagen står Cafe settet mitt fra Lene Bjerre. Dette blir mest til pynt da det ikke er noe særlig godt å sitte på..

søndag 25. mai 2008

Et sted må man starte!


Og hvorfor ikke starte ute?

Har holdt på en stund nå med å få det ca. slik jeg ønsker ute.
Synes det begynner å bli ganske bra nå. Har gått til innkjøp av ny "rotting" sofagruppe, masse puter, pledd, lykter, potter og blomster. På sofagruppe-delen av terrassen har vi kledd gulvet med sjøgresstepper. Deilig!


Sofagruppen med bord


Fra den andre siden


Deilig "pels"teppe jeg fikk kjøpt til en billig penge. Gleder meg stort til å sitte sammenkrøpet under det med masse tente lys og et glass vin i hånden.

En liten samling blomster og lykter. Lavendel er en av mine absolutte favoritter, har flere av de i forskjellige str. og varianter.